Internal Audit

Weet u zeker dat uw projecten en bedrijfsprocessen volgens plan worden uitgevoerd? Dat de beheersing van de gerelateerde risico’s op het niveau is, passend bij uw organisatie en zoals u dat met de betrokken manager en experts heeft afgesproken. Weet u zeker dat er geen blinde vlekken bestaan en dat u bijstuurt wanneer dat nodig is? Een onafhankelijk en gestructureerd uitgevoerde audit biedt extra zekerheid bij het beantwoorden van deze vragen.

Neem contact op

Internal auditing, niet als doel, maar als middel

Een audit is geen doel op zich is, maar de start van verbetering van het succes, de weerbaarheid en de continuïteit van uw organisatie.

Als Executive Master of Internal Auditing (EMIA) helpt John Mellendijk van JPM-Solutions, u graag bij het inrichten of het verder ontwikkelen van uw internal auditfunctie. Passend bij de omvang, de aard en de complexiteit van uw organisatie en rekening houdend met de beschikbare expertise en middelen. Samen met u en uw medewerkers kan John Mellendijk internal audits voorbereiden, coördineren, reviewen en eventueel uitvoeren.

Voorkom verrassingen en kijk gerust in de spiegel met de hulp van JPM-Solutions.

Meer weten?

Neem contact op met JPM-Solutions

Neem contact op