Strategy Deployment

Make strategy work. Nadat de strategie is bedacht moet deze worden uitgevoerd. Klinkt logisch, maar de praktijk blijkt vaak erg weerbarstig. Van dromen naar doen is een grotere stap dan gedacht. Hoe komt die strategie van dat whiteboard in de directiekamer naar de experts in uw organisatie die projecten en processen uitvoeren?

JPM-Solutions krijgt dit samen met u voor elkaar.

Neem contact op

Van taakgeoriënteerd naar doelgeoriënteerd

De motivatie van uw medewerkers bepaalt in hoge mate het succes van uw organisatie. Het is belangrijk om ieders bijdrage aan de strategie en aan de doelen van uw organisatie inzichtelijke te maken. Want “weten waarvoor je het doet” maakt je onderdeel van het succes. Een belangrijke motivator voor betrokkenheid, loyaliteit en plezier in het werk. De verschuiving van taakgeoriënteerde medewerkers naar doelgeoriënteerde medewerkers maakt een wereld van verschil. Hoe zorg je dat de medewerkers zich verbonden voelen met de ambities en het succes van uw onderneming?

 

Value Driver Analysis

Een Value Driver Analysis helpt om de verschuiving van taak- naar doelgeoriënteerde organisatie te maken en om de bakens uit te zetten om koers te kunnen houden. Wat voegt waarde toe op weg naar het doel en wat leidt tot onnodige verspilling van tijd, geld en energie?

JPM-Solutions maakt die analyse én zorgt voor de operationele vertaalslag van uw strategie.

Neem contact op